De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten


Morssinkhof GWW Beton gaat verder als Morssinkhof Infra

Het zal inmiddels bekend zijn: Morssinkhof Groep produceert en verkoopt allang niet meer alleen betonnen bestratingsproducten, maar verhandelt inmiddels ook meerdere zogenoemde handelsproducten.
  
Zo belevert TuinVisie logistiek-vaardig de zogenoemde professionele tuinmarkt met een breed en dynamisch assortiment aan producten voor de inrichting van tuinen, bedient Decor Son de zogenoemde doe-het-zelfmarkt en fungeert Brinkman baksteencentrum als verlengstuk van de totale baksteenindustrie.

Duidelijkheid voor en korte lijnen met onze klanten hebben wij hoog in het vaandel staan. Vandaar de beslissing om de uiting Morssinkhof Infra te gaan hanteren.

Gaat het dus over bestratingsproducten voor de inrichting van de openbare ruimte en ruimten rondom utiliteitsgebouwen, dan zult u door ons vanaf nu tegemoet getreden worden vanuit Morssinkhof Infra. We benadrukken daarmee graag dit specialisme.
Is er behoefte naar straatbaksteen, dan brengen de medewerkers van Morssinkhof Infra u graag in contact met hun eveneens gespecialiseerde collega’s van Brinkman baksteencentrum.

Intussen blijven wij, als onderdeel van Morssinkhof Infra, met Morssinkhof City Styling graag als innovatief en inspirerend partner in de zogenoemde voorschrijversmarkt acteren.‹ Terug naar overzicht