De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten


Morssinkhof Groep levert Strackstone+ in Wolvega

De Morssinkhof Groep heeft onlangs ruim 2300 m2 Strackstone+ in de kleur Wijnrood - Antraciet genuanceerd en 800 m2 Strackstone+ in de kleur Antraciet geleverd in de Lindewijk in Wolvega.
In deze nieuwe wijk worden de komende jaren 700 woningen gerealiseerd. De komende tijd zal de Morssinkhof Groep nog eens ruim 1400 m2 Strackstone+ leveren in de kleuren Wijnrood – Antraciet genuanceerd en Antraciet.

De Strackstone+ is een door-en-door gekleurde betonstraatsteen zonder facet met de uitstraling van straatbakstenen. Om afsplinteren van de stenen te voorkomen zijn deze voorzien van afstandhouders. Tijdens het productieproces worden de stenen voorzien van hydrofobeermiddel waardoor ze water- en vuilafstotend zijn.
Voordelen van deze betonstraatstenen ten opzichte van gebakken stenen zijn ten eerste dat de Strackstone+ een stuk goedkoper zijn dan de straatbakstenen en ten tweede zijn de Strackstone+ ook maatvaster dan gebakken stenen. Deze maatvastheid zorgt ervoor dat er in de bestrating een heel strak lijnenspel kan worden gerealiseerd.

Naast een viertal standaard effen kleuren, zijn de Strackstone+ ook leverbaar in een viertal genuanceerde kleuren. De betonstraatstenen zijn in verschillende afmetingen leverbaar en worden geleverd onder KOMO-keurmerk, conform NEN-EN 1338 (42 cm-uitvoeringen uitgezonderd). De Strackstone+ kan in bepaalde afmetingen in machinaal pakket geleverd worden.

Meer informatie over de Strackstone+ vindt u hier.


‹ Terug naar overzicht