De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten


Morssinkhof Groep presenteert nieuwe innovatie: Fietsanker!

Het Fietsanker bestaat uit een betonnen poer welke dient te worden ingegraven, voorzien van een stalen driehoek die voor een gedeelte uit de poer getild kan worden om er bijvoorbeeld een staalkabel of ketting doorheen te halen. Na gebruik valt de stalen driehoek terug in de poer zodat weer een vlakke bovenzijde ontstaat en er dus geen obstakel meer aanwezig is.

Het Fietsanker is op veel verschillende plaatsen en voor veel doeleinden toe te passen. Het is dus niet alleen geschikt voor het vastleggen van fietsen, maar kan ook gebruikt worden voor het verankeren van o.a. brommers, motoren, wandelwagens, marktkramen, party-tenten, displays en terrasmeubilair.

Door de compacte afmeting van 30 x 15 x 30 cm (lxbxh) en het gewicht van ongeveer 30 kg kan het Fietsanker eenvoudig worden geplaatst, bijvoorbeeld door  vervanging van een halve trottoirtegel. Indien het product niet gebruikt wordt, is het niet opzichtig in het straatbeeld aanwezig. Neerslag zal zich niet ophopen in het product, aangezien het voorzien is van een drain, welke tot aan de onderzijde van de poer doorloopt.

Meer informatie over het Fietsanker? Download onze flyer, kijk op www.fietsanker.nl of neem contact op met de Morssinkhof Groep.‹ Terug naar overzicht