De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten


BetonExpo

Voor wie is de BetonExpo bedoeld?

Bent u architect, stedenbouwkundige, projectontwikkelaar of anderzijds nauw betrokken bij het ontwerpen van projecten waarin infrastructuur een belangrijke en wellicht zelfs sfeerbepalende rol speelt? Dan is een bezoek aan de BetonExpo absoluut de moeite waard.

Waarvoor kunt u de BetonExpo bezoeken?

In het kennis- en informatiecentrum komt de potentiële creativiteit van de bezoeker samen met de expertise en het inspirerend vermogen van de adviseurs van de BetonExpo. Beïnvloed door een bezoek aan de BetonExpo zijn meerdere betonnen bestratingsproducten specifiek voor een project ontwikkeld en dus uniek toegepast.

De BetonExpo is niet alleen als inspiratiebron onderscheidend. Naast de te vergaren kennis over producttechnische eisen en algemene kwaliteitsnormen, kan men zich uitgebreid laten voorlichten over specifieke ontwikkelingen op het gebied van geluidsreducerende wegverharding en hydrologische waterdoorlatende en waterpasserende bestrating.

Inmiddels is de BetonExpo door veel bezoekers als ‘eye-opener’ ervaren. Het bezoek heeft hen inzicht gegeven in de diversiteit van toepassingsmogelijkheden, deklagen, structuren, formaten en kleurenvariaties, door bijvoorbeeld gemêleerd gebruik van kleurechte mineralen. Daar waar op basis van historie producten werden voorgeschreven, gebeurt dat nu op basis van argumenten.

De bezoeker kan overigens ook ‘een kijkje in de keuken’ nemen van de naast de BetonExpo gelegen betonfabriek.

Wanneer kunt u de BetonExpo bezoeken?

Juist omdat de bezoekers van de BetonExpo alle aandacht verdienen, vinden bezoeken aan de BetonExpo uitsluitend op afspraak plaats. De BetonExpo bevindt zich aan De Nieuwe Haven 3 in Hardenberg. 


Neem voor het maken van een afspraak contact op met Cris Loohuis. Hij is te bereiken onder telelefoonummer 074 - 242 60 00 of via e-mail.